fredag 28 november 2008
















Lite bilder från vårt förra boende i en av flyglarna på Hylinge där vi också renoverade flitigt. Den fina grå-gröna färgen runt fönster och dörrfoder är original. Ett otroligt trivsamt boende i slottsmiljö med bland annat hästar ända in på tomten!

lördag 15 november 2008

Uppfarten.










Vår uppfart nu, i vintras och innan vi köpte huset.

Så här mysigt var det i våras vid vårat hus.



Äppelblom.

Köket blev badrum med en Byskeugn.






















Det gamla köket före till höger och samma hörn idag i vårt badrum. Vi satte in en Byskeugn som vi ser när vi duschar och badar.

onsdag 12 november 2008

Huset



















Huset utvändigt. Efter och innan renovering. Visserligen olika årstider men ändå. Det kommer mera bilder framöver...

Ny skyltning

Ikväll gjorde jag (med hjälp av kära mamma) om i skyltfönstret i butiken. Här är ett litet smakprov... Nästan bara vitt och silver. Det var många som stannade till för att titta. Det riktigt glittrar!

tisdag 11 november 2008

Kakelugnarna


Åhh va vi eldar i kakelugnarna! Det är så skön värme ifrån dom. Å vackra att se på är dom också...

Sköna rum


Resultatet. Framsidan på Sköna Rum med Sofia på bild som också jobbar i butiken ibland

Edit


Vår lilla ögonsten - Edit - i badrummet under fotografering till Sköna Rum - en bilag till Norrköpings tidning.

Välkommen till Drömgårdens blogg!


Här kommer jag att skriva om vad jag tar mig för om dagarna vad gäller mitt största intresse (och även ett stort privilegium att få jobba och driva företag inom) - inredning!Tänkte dela med mig av vår totalrenovering av vårt hus samt vad jag kommer i kontakt med i vardagen gällande mitt inredningsföretag Drömgården AB med bland annat butik på Drottninggatan 27 i Norrköping och som nätbutik på www.dromgarden.se/cc/shop. På Drömgården jobbar vi även med "hemma hos" reportage och inspirationsreportage för inredningstidningar, inredningshjälp till privatpersoner samt att inreda och styla inför försäljning av hus/lägenheter med mera.Inredning har länge varit en stor passion och en av mina drömmar gick i uppfyllelse när vi köpte och totalrenoverade vårt hus då jag/vi fick bestämma och inreda allt från grunden - vi köpte ett skal som vi bokstavligen blåst ut och behöll trägolv och sex stycken kakelugnar - för att sedan återuppbygga allt i gammeldags stil och med varsam hand.Hoppas att ni ska bli lite inspirerade av det jag delar med mig av! Vi ses snart igen!